accountantsonline.nl: media partner
Lees voor het aanmelden de voorwaarden.
Hier klikken

Media partner


Taxence

Taxence is met ingang van 21 mei 2012
 een van de media partners van Accountantsonline. Deze samenwerking brengt ons in de gelegenheid nog meer unieke content te plaatsen voor onze lezers. 

Taxence is een nieuwsportaal voor en door fiscale professionals. Elke dag toont Taxence de laatste ontwikkelingen, achtergronden, personalia, vacatures en branchenieuws. Ook voor de meest recente fiscale jurisprudentie, vakliteratuur en een agenda met opleidingen voor uw PE-punten kunt u bij Taxence terecht.


Kijk op www.taxence.nl voor meer informatie.

Licent Academy
Taxence is een uitgave van Licent Academy, een dienstverlener voor professionals. Waarbij het woord ‘Academy’ ruim moet worden opgevat. Licent Academy is geen school, maar Licent Academy ontwikkelt producten en diensten die professionals ondersteunen in hun werk. Daarnaast denkt Licent Academy mee met professionals en organisaties over opleiding, training, profilering en rekrutering.

Kijk voor opleidingen, vakliteratuur en meer op www.licentacademy.nl.
 Rendement Uitgeverij
 

Rendement Uitgeverij is met ingang van 15 april 2012 een van de media partners van Accountantsonline. In een uniek samenwerkingsverband gaan we kennis en kunde uitwisselen wat ten goede komt aan onze lezers!

Rendement Uitgeverij is een snel groeiende uitgeverij van met name praktische vakbladen voor het midden- en kleinbedrijf. Het assortiment bestaat uit een multimediaal portfolio: magazines, themadossiers, handboeken, opleidingen, congressen, nieuwsbrieven en in toenemende mate (online) crossmediale producten.

Unieke formule

Rendement Uitgeverij dankt haar succes aan de unieke formule van de nieuws- en adviesbladen. Elke maand worden lezers voorzien van actueel en beknopt nieuws in de vorm van praktische nieuwsberichten en artikelen. De vakbladen zijn geschreven in begrijpelijke taal met veel bruikbare tips en adviezen, die direct in praktijk gebracht kunnen worden. De schrijfstijl is nuchter en concreet met een vleugje humor.

Rendement Uitgeverij biedt haar klanten ook:

  • Website met uitgebreide kennisbank en praktische vaktools
  • Praktijkboeken als actueel naslagwerk
  • Congressen en opleidingen
  • Wekelijkse e-mailnieuwsbrief met beknopt nieuws en advies

Rendement Uitgeverij bediend professionals met:

Kijk op www.rendement.nl voor meer informatieUitgeverij MKB Fiscaal Advies
Uitgeverij MKB Fiscaal Advies is per 10 januari 2010 een van de media partners van Fiscalistenonline. Dit samenwerkingsverband brengt ons in de gelegenheid unieke content te plaatsen voor onze lezers. 

Uitgeverij MKB Fiscaal Advies geeft het digitale blad BelastingBelangen uit. Deze fiscale uitgave komt zes maal per jaar (tweemaandelijks) uit. Het is dé informatiebron voor de MKB ondernemer en zijn adviseur om snel en eenvoudig op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de fiscale wetgeving en rechtspraak. Uitgeverij MKB Fiscaal Advies verstrekt deze fiscale informatie op de website, www.belastingbelangen.nl en via e-mail (PDF) door middel van Nieuws, Specials, Vragen, Tips en achtergrond informatie.

Waarom?
Ondernemers en adviseurs van ondernemingen worden overstelpt met regelgeving en administratieve verplichtingen. Deze alsmaar toenemende stroom fiscale informatie vraagt om een uitgave die voor de MKB ondernemer de kansen en bedreigingen signaleert en die vertaalt in een praktische op actie gerichte vorm. Wij zijn ervan overtuigd dat de toegankelijkheid van fiscale informatie veel beter kan, korter, bondiger, to the point in duidelijke ondernemerstaal.

Voor wie?
BelastingBelangen is een uitgave voor de MKB ondernemer en zijn adviseur. Ondernemers besteden hun tijd aan zaken doen, investeren en werken aan winst in hun onderneming. Zij willen kort en bondig in 'ondernemerstaal' geïnformeerd worden over de kansen en bedreigingen die de fiscale wetgeving en rechtspraak bieden. Met BelastingBelangen blijft u fiscaal bij en mist u geen kansen.

Kijk op www.belastingbelangen.nl voor meer informatie of het aanvragen van een proefnummer.

Een van onze mediapartners voor ontwerpen, logo's, huisstijlen, kleur adviezen is Arieke Bouman van www.arieke.nl. Wij bevelen haar van harte aan voor deze werkzaamheden.  Voor meer informatie: www.arieke.nl  


Hier klikken