accountantsonline.nl: Onderhandelen
Lees voor het aanmelden de voorwaarden.
Hier klikken

Onderhandelen

Het nieuwe boek van Uitgeverij Scriptum ‘Onderhandelen’ is uit. In dit boek krijg je van de auteurs Katia Tieleman en Marc Buelens vier sleutels om je onderhandelingen intelligenter te maken en je nq® te verhogen. Je leert elke onderhandeling om te buigen van een stresserende machtsstrijd naar een interactie die boeiende kansen creëert. Je verkent de onderhandelingscultuur van de toekomst en krijgt handvatten om je organisatie onderhandelingsslim te maken.

Onderhandel jij over taakverdelingen, strategische beslissingen, bedrijfsovernames of je loon? Of onderhandel je met kinderen en pubers? Of ben je betrokken bij regeringsonderhandelingen? Onderhandelen doen we allemaal. Dagelijks. En vaak zelfs zonder het te beseffen. Maar of onderhandelingen lukken of mislukken, komt steeds door dezelfde patronen.

Hoe goed onderhandelen we? In dit boek krijg je vier sleutels om je onderhandelingen intelligenter te maken en je NQ® te verhogen. Je leert elke onderhandeling om te buigen van een stresserende machtsstrijd naar een interactie die boeiende kansen creëert. Je verkent de onderhandelingscultuur van de toekomst en krijgt handvatten om je organisatie onderhandelingsslim te maken. 

ESSENTIALS geeft je tips om anders te onderhandelen, hoger te durven inzetten en het onderhandelingsspel te bepalen. Het toont je de weg naar betere resultaten voor alle partijen in combinatie met open, vertrouwenswekkende relaties. Kortom, het maakt van jou een gedreven en kundig onderhandelaar die met genoegen kan terugblikken op de behaalde resultaten. Bestellen kan via: 
www.scriptum.nl

 

 

 
 

Eerder geplaatste artikelen

MVO bij Mazars: Partnership Social Responsibility
Het is vandaag de dag niet meer de vraag of we aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) moeten doen, maar hoe we dat doen. Voor Mazars gaat MVO verder dan dat we aangeven het belangrijk te vin...
Lees meer...
Hier klikken