accountantsonline.nl: Meer winst uit sport......
Lees voor het aanmelden de voorwaarden.
Hier klikken

Meer winst uit sport......

Gaan voor winst, klanten scoren en problemen tackelen. In het bedrijfsleven wordt regelmatig in sporttermen gesproken. Sport en bedrijfsleven lijken dan ook op elkaar. Itasc gebruikt sport en beweging op verschillende manieren in trainingen en workshops. Trainingen die u helpen meer uit uzelf, uw team en organisatie te halen.

Hoe krijgt u uw team productiever? Hoe zorgt u ervoor dat iedereen goed samenwerkt? En hoe gebruikt u de kwaliteiten van anderen om zelf te groeien? Performance en Leiderschap Consultant Martijn van Westerop geeft u antwoord op deze en vele andere vragen.

Elkaar laten groeten
De drie-eenheid ‘talent, team en coach’ is de kapstok waaraan Van Westerop zijn verhaal hangt. Hierbij gaat het om de wil en de kunst om elkaar te laten groeien en beter te maken. Overeenkomsten en verschillen tussen sport en bedrijfsleven zet hij in om zijn verhaal verder te verduidelijken.

Op hoog niveau presteren
In zowel de sport als het bedrijfsleven draait het om winst of verlies. Er wordt voortdurend op het hoogste niveau gepresteerd. Medewerkers en managers moeten net als sporters hun energie inzetten op een manier die voor hen persoonlijk het beste is.

Emotie versus ratio
Maar er zijn ook verschillen. De emotie in de sport tegenover de ratio in het bedrijfsleven bijvoorbeeld. Het feit dat sporters zelf verantwoordelijk zijn voor hun persoonlijke ontwikkeling. Ook komt het zelden voor dat een topsporter na zijn dertigste nog op topniveau presteert.

Ervaringsdeskundige
Van Westerop put uit jarenlange ervaring. Topsport is een speelveld waarop de oud-hockey international zich net zo thuis voelt als in de wereld van de zakelijke dienstverlening. Als Performance en Leiderschap Consultant werkte hij onder meer voor ABN AMRO Bank, CB Richard Ellis, de Rabobank en het Frans Halsmuseum. Daarnaast is hij docent aan het Johan Cruyff Institute for Sport Studies en bij sportcoaches organisatie NL Coach.

Meer weten? Weten hoe u meer haalt uit uzelf, uw team en organisatie? Bel 06 5731 3333 of stuur een e-mail naar martijn@itasc.nl. In de komende nieuwsbrief geven we 10 personen die reageren gratis zijn boek ‘Het talent, het team en de zoektocht naar een coach’ cadeau. Wees er snel bij, want op is op!


Eerder geplaatste artikelen

Spannendste denker in de economie komt met baanbrekende visie
In ‘De economie van goed en kwaad’ bekijkt Tomáš Sedlácek zijn vakgebied door een volstrekt nieuwe bril en daagt hij ons uit tot een volstrekt nieuwe kijk op de wereld...
Lees meer...
Qics lanceert iPhone app voor urenregistratie
Qics lanceert een iPhone app voor het registeren van gewerkte uren in haar tijdregistratie- en facturatieoplossing QicsTime. Met deze app kunnen gebruikers op ieder moment eenvoudig de gewerkte tijd o...
Lees meer...
Strategie accountantskantoor verandert door online boekhouden
Waar het vroeger voor accountants belangrijk was om zoveel mogelijk administratie voor de klant te verwerken ligt de prioriteit tegenwoordig steeds vaker bij zo slim mogelijk boekhouden. Dit bevestigt...
Lees meer...
Hier klikken