accountantsonline.nl: Exact Online Accountancy en Exact Online Salaris uitgebreid
Lees voor het aanmelden de voorwaarden.
Hier klikken

Exact Online Accountancy en Exact Online Salaris uitgebreid

Exact heeft Exact Online Accountancy uitgebreid met nieuwe mogelijkheden. Dit maakt het voor accountants nog eenvoudiger om adviestaken op te pakken en efficiënt samen te werken met klanten. Tegelijkertijd is ook een nieuwe versie van het salarispakket Exact Online Salaris geïntroduceerd. Hier zijn onder andere nieuwe cao’s en verlof- en verzuimregistratie aan toegevoegd.

“De accountancymarkt is sterk in beweging en dat vraagt om aanpassingsvermogen. Het wordt voor accountants steeds belangrijker om, naast de financiële controle, klanten meerwaarde te bieden via adviestaken”, zegt Erick Bos, business line manager accountancy, Exact. “Exact Online is gericht op efficiënte samenwerking tussen accountant en ondernemer. Met de specifieke mogelijkheden voor accountants maken we het eenvoudiger om als bedrijfsadviseur op te kunnen treden.”

De belangrijkste vernieuwingen binnen Exact Online Accountancy:
1) Overzichten met kengetallen van verschillende ondernemingen waarmee een branchevergelijking gemaakt kan worden. Hierdoor kunnen klanten gericht van advies worden voorzien, bijvoorbeeld als het gaat om werkkapitaal, cashflowpositie, kostenbeheersing en omzetontwikkeling.
2) De Scan & Herken-module om gescande inkoopfacturen automatisch te laten herkennen en aan te bieden als een boekingsvoorstel in Exact Online. Dit levert veel tijdswinst op.
3) Een archieffunctie om oude administraties op inactief te zetten, maar toch inzichtelijk te houden. Zo wordt eenvoudig voldaan aan de bewaarplicht.

4) Een aangepast menu en startpagina voor de cliëntgebruiker om snel inzicht te geven in de administratie en voor het aanleveren van documenten, scans en salarismutaties.
Omzetbelasting en ICP-aangiften kunnen via XBRL/SBR worden aangeleverd aan Digipoort.
Exact Online Salaris


Met Exact Online Salaris kunnen accountants de salarisadministratie voor, maar ook samen met hun klanten voeren. Naast online salarisverwerking – die tegelijkertijd voor meerdere werkgevers kan worden uitgevoerd – omvat de nieuwe versie alle actuele regelgeving en de gegevens van 119 cao’s.
 
Verder is verlof- en verzuimregistratie toegevoegd aan Exact Online Salaris. De opbouw en opname van verlof en verzuim kan worden opgenomen op de loonstrook. Tevens kunnen roosters voor medewerkers worden gedefinieerd. Loonaangiften uit andere pakketten kunnen snel worden ingelezen in Exact Online Salaris. De overstap vanuit andere salarissoftware wordt hiermee eenvoudiger gemaakt.
 
Meer informatie over de vernieuwingen binnen Exact Online Accountancy en Exact Online Salaris is beschikbaar op:

https://start.exactonline.nl/docs/HlpAnnouncements.aspx?_Division_

Eerder geplaatste artikelen

Mogelijk nog twee jaar uitstel voor SEPA
U krijgt mogelijk nog langer de gelegenheid om over te stappen op SEPA. De wettelijke invoerdatum was 1 februari 2014 en er was al sprake van een overgangsperiode tot 1 augustus. Uw onderneming krijgt...
Lees meer...
Alleen vermelden van plaatsnamen onvoldoende
U kunt een bijtelling voor het privégebruik van de auto van de zaak voorkomen door op jaarbasis niet meer dan vijfhonderd privékilometers te maken. Een sluitende rittenregistratie is een...
Lees meer...
Qics bouwt Scribe Connector voor Exact
Voor Exact gebruikers die gegevens willen uitwisselen met andere softwarepakketten via Scribe, heeft Qics de Scribe connector voor Exact Globe en Exact Synergy gebouwd. Deze connector zorgt ervoor dat...
Lees meer...
Hier klikken