accountantsonline.nl: Qics lanceert iPhone app voor urenregistratie
Lees voor het aanmelden de voorwaarden.
Hier klikken

Qics lanceert iPhone app voor urenregistratie

Qics lanceert een iPhone app voor het registeren van gewerkte uren in haar tijdregistratie- en facturatieoplossing QicsTime. Met deze app kunnen gebruikers op ieder moment eenvoudig de gewerkte tijd op projecten verantwoorden, ook als er op dat moment geen netwerkverbinding is. De QicsTime iPhone app is gratis beschikbaar in de App Store voor alle QicsTime gebruikers.

Gemakkelijk en toegankelijk
“Met de QicsTime iPhone app benadrukken wij onze toewijding voor het gemakkelijk en toegankelijk maken van het urenregistratieproces. Gebruikers van QicsTime zijn met deze app vrij om locatieonafhankelijk uren te schrijven. Een consultant kan direct na het bezoek aan de klant de gemaakte uren registreren. Dit komt overeen met de visie van Qics; uren schrijven moet leuk zijn terwijl de hoogste vorm van kwaliteit wordt nagestreefd.”, aldus Eddy Plasier, directeur van Qics.

QicsTime iPhone app
De QicsTime iPhone app stelt u in staat om overal en op elk moment uw uren te registreren met behulp van uw iPhone. Als er geen netwerkverbinding beschikbaar is worden de uren in een wachtrij gezet. Zodra er een 3G of Wi-Fi verbinding gemaakt kan worden, kunnen deze uren direct in QicsTime worden gezet. De app geeft gebruikers de vrijheid om uren te boeken op een moment dat het hen goed uitkomt, zonder dat het ze veel tijd kost. Op die manier zullen weekstaten sneller compleet zijn en ervaren de medewerkers minder administratieve druk. U kunt de app hier downloaden:
http://itunes.apple.com/nl/app/qicstime/id467062488?mt=8.

QicsTime
QicsTime omvat de urenregistratie, de facturatie van diensten, contracten en producten en de financiële verantwoording van het geheel. De software integreert met Exact Synergy, Exact Globe, QicsPlanner en QicsAnalytics, maar kan ook standalone gebruikt worden. De gebruikersgroep van QicsTime bestaat voornamelijk uit accountantskantoren, ICT bedrijven en adviesbureaus.

Over Qics
Qics B.V. (
http://www.qics.nl) levert software voor het plannen, registreren, factureren, journaliseren en analyseren van uren aan professionele dienstverleners zoals accountantskantoren, ICT bedrijven en adviesbureaus.

Eerder geplaatste artikelen

Spannendste denker in de economie komt met baanbrekende visie
In ‘De economie van goed en kwaad’ bekijkt Tomáš Sedlácek zijn vakgebied door een volstrekt nieuwe bril en daagt hij ons uit tot een volstrekt nieuwe kijk op de wereld...
Lees meer...
Meer winst uit sport......
Gaan voor winst, klanten scoren en problemen tackelen. In het bedrijfsleven wordt regelmatig in sporttermen gesproken. Sport en bedrijfsleven lijken dan ook op elkaar. Itasc gebruikt sport en beweging...
Lees meer...
Strategie accountantskantoor verandert door online boekhouden
Waar het vroeger voor accountants belangrijk was om zoveel mogelijk administratie voor de klant te verwerken ligt de prioriteit tegenwoordig steeds vaker bij zo slim mogelijk boekhouden. Dit bevestigt...
Lees meer...
Hier klikken