accountantsonline.nl: Online factuurprogramma maakt accountants blij
Lees voor het aanmelden de voorwaarden.
Hier klikken

Online factuurprogramma maakt accountants blij

Earny verlaagt drempel online factureren door geen lastige boekhoudtermen te gebruiken. Accountants en boekhouders worden niet altijd blij van klanten die zelf facturen maken in een zelfbedacht systeem. Ingewikkelde programma’s en lastige boekhoudtermen vormen voor veel ondernemers echter een drempel om het factureren te professionaliseren.  Earny is een online factuurprogramma dat een oplossing biedt voor ondernemers die online factureren (nog) niet als hobby hebben. Een handleiding schittert door afwezigheid, evenals technische boekhoudtermen.

Een hobby is iets dat je in je vrije tijd doet, tijd die ondernemers vooral besteden aan administratie. Reden voor ontwikkelaar Logict om Earny te ontwerpen. De jonge ondernemers, met veel ambitie en weinig vrije tijd, maakten Earny met als doel om factureren leuk te maken en onbetaalde uren te besparen. Er zijn inmiddels ruim 500 Nederlandse ondernemers met factureren als hobby.

Overzicht
Earny heeft een goede reputatie opgebouwd bij accountants, financieel adviseurs en de Belastingdienst. Earny is ontwikkeld met ondernemers voor ogen, in plaats van financieel experts. Zo wordt er niet gesproken over debiteuren, maar ´uitgaande facturen´. Toch is het programma compatibel met ieder boekhoudkundig programma, en heeft het voor accountants als voordeel dat de ondernemer een overzichtelijke administratie aanlevert van omzet en kosten.

Orde
Earny heeft de mogelijkheid om factureren zowel per mail als per post te sturen, aangepast in de huisstijl. Het invoeren van gegevens is heel eenvoudig, met als voordeel dat de kans op fouten minimaal is. Earny maakt bovendien automatische online back-ups.  Het ontbreken van een handleiding zegt alles over de duidelijkheid van Earny.

Inzicht
Ondernemers hoeven geen uren meer te besteden aan het maken van overzichten om hun financiële positie inzichtelijk te krijgen. Earny biedt een dashboard met overzichten van omzet, kosten, resultaten en te ontvangen bedragen.

Test Earny
Earny is de eerste maand gratis onbeperkt te gebruiken en uit te proberen. Wie na een maand besluit dat Earny zijn nieuwe hobby wordt heeft meerdere opties. Afhankelijk van het aantal facturen per maand zijn er 3 abonnementen. Wie maximaal 3 facturen per maand verstuurd kan Earny gratis blijven gebruiken. Kijk op de website voor het prijsoverzicht. Bron:
www.earny.nl

Eerder geplaatste artikelen

Chief content manager onderbelicht in organisatie
Nog steeds veel bedrijven en organisaties werken met en denken in papier. Juist in deze tijd van economische terugval is het zaak om daar wat aan te doen. Organisaties kunnen veel efficiënter en ...
Lees meer...
Weg met het papier
De digitale ontwikkeling zorgt ervoor dat er in toenemende mate minder papier wordt geprint en verstuurd. Digitalisering verhoogt de kwaliteit en snelheid van gegevensvastlegging, handmatige verwerkin...
Lees meer...
Beegua realiseert koppeling met QicsTime
Het is nu mogelijk om met de dashboards van Beegua gegevens uit het urenregistratie en –facturatiepakket QicsTime te presenteren. Het doel van de koppeling is het verkrijgen van meer inzicht en ...
Lees meer...
Hier klikken