accountantsonline.nl: Beegua realiseert koppeling met QicsTime
Lees voor het aanmelden de voorwaarden.
Hier klikken

Beegua realiseert koppeling met QicsTime

Het is nu mogelijk om met de dashboards van Beegua gegevens uit het urenregistratie en –facturatiepakket QicsTime te presenteren. Het doel van de koppeling is het verkrijgen van meer inzicht en stuurinformatie in uren en projecten. Met de al bestaande koppeling tussen Beegua en Exact Globe komen twee werelden bij elkaar. De realisatie van de koppeling vormt het begin van een partnership tussen Beegua en Qics. Tijdens de Qics klantendag 2011 hebben beide partijen het nieuws kenbaar gemaakt aan hun aanwezige relaties.

Webgebaseerd
Beegua is een webgebaseerd softwareproduct dat belangrijke stuurinformatie van een onderneming inzichtelijk maakt. Met Beegua kun je van data rapporten, grafieken en kpi’s maken. In dashboards kun je de informatie filteren op elk gewenst filter en verder uitsplitsen en analyseren.

Urenregistratie
QicsTime stroomlijnt het hele proces van urenregistratie en -facturatie van dienstverlenende organisaties zoals accountantskantoren, ICT bedrijven en adviesbureaus. Dat omvat de urenregistratie, de facturatie van diensten, contracten en producten en de financiële verantwoording van het geheel.

Logische keuze
Mart Meijer, directeur van Beegua; “Qics is een organisatie met specialistische kennis en expertise op het gebied van planning en urenregistratie. De koppeling met QicsTime is een logische keuze in onze productontwikkeling, gezien de al bestaande koppelingen met Exact Online, Exact Globe en Exact Compact. QicsTime staat bekend als een uitgebreide oplossing voor urenregistratie, met veelzijdigheid en schaalbaarheid als belangrijke eigenschappen. Wij bieden een duidelijke meerwaarde door het verschaffen van een webgebaseerd managementdashboard, dat aansluit op QicsTime in een zelfservice concept.“

Welkome aanvulling
“De keuze van Beegua om een koppeling te realiseren met QicsTime is voor ons een welkome aanvulling op ons portfolio. Met QicsAnalytics hebben wij een krachtige business intelligence oplossing. De ervaring leert ons dat bedrijven die te klein zijn voor het tafellaken en te groot voor het servet vaak tegen de investering in business intelligence opzien. Standaard rapporten voldoen niet, maar een volledig datawarehouse (QicsAnalytics) ervaren zij als te zwaar. Beegua vult dit gat en stelt ons in staat die klanten exact te geven wat zij verlangen. Business intelligence online, volledig flexibel en laag in kosten. Qics zal altijd blijven zoeken naar de beste oplossing voor haar klanten door het uitbreiden van eigen software, of door invulling met de software van partners”, vult Eddy Plasier, directeur van Qics, aan.

Over Beegua
Beegua is voortgekomen uit een samenwerking tussen IFS Finance en Dutch Intelligence Group. Klanten laten steeds vaker weten dat inzicht in belangrijke stuurinformatie van het bedrijf heel essentieel is. Zonder die gegevens heb je geen controle en dat is in deze tijd van 24 uurs economie en vergaande automatisering van al de bedrijfsprocessen eigenlijk ondenkbaar.

Het inrichten van een business intelligence omgeving is voor veel ondernemingen een kostbare aangelegenheid. Door software op één platform aan te bieden en te delen met andere Beegua klanten, kan Beegua de prijs laag houden. Beegua werkt met een zelfservice concept waardoor er in de meeste gevallen geen dure consultants nodig zijn bij de inrichting van haar dashboard. Self-service, flexibiliteit, snel online en lage kosten, dat is waar Beegua voor staat.

Over Qics
Qics (
http://www.qics.nl) levert software - voor het plannen, registreren, factureren, journaliseren en analyseren van uren - aan professionele dienstverleners zoals accountantskantoren, ICT bedrijven en adviesbureaus.

Eerder geplaatste artikelen

Chief content manager onderbelicht in organisatie
Nog steeds veel bedrijven en organisaties werken met en denken in papier. Juist in deze tijd van economische terugval is het zaak om daar wat aan te doen. Organisaties kunnen veel efficiënter en ...
Lees meer...
Online factuurprogramma maakt accountants blij
Earny verlaagt drempel online factureren door geen lastige boekhoudtermen te gebruiken. Accountants en boekhouders worden niet altijd blij van klanten die zelf facturen maken in een zelfbedacht systee...
Lees meer...
Weg met het papier
De digitale ontwikkeling zorgt ervoor dat er in toenemende mate minder papier wordt geprint en verstuurd. Digitalisering verhoogt de kwaliteit en snelheid van gegevensvastlegging, handmatige verwerkin...
Lees meer...
Hier klikken